سوال از وکیل : امروزه برای پرسیدن سوال از وکیل راه های گوناگونی وجود دارد. با توجه به اینکه اکثر موسسات حقوقی دارای وب سایت و شبکه های اجتماعی می باشند می توانید به شکل آنلاین با وکلا ارتباط برقرار نموده و سوالات حقوقی خود را مطرح نمایید. تماس تلفنی روشی دیگر برای ارتباط با وکیل و مشاوره گرفتن از وی می باشد که دارای مزیت های بسیاری می باشد. اول انکه امکان ارتباط با وکیل ملک در هر ساعتی در طول روز فراهم و میسر است و دوم آنکه طبیعتا مشاوره به شکل تلفنی کم هزینه تر از مشاوره حضوری است.
آیا مشاوره آنلاین و تلفنی با وکیل سودمند است
آیا مشاوره آنلاین و تلفنی با وکیل املاک می تواند در راستای حل شدن مشکلات حقوقی پرونده سودمند باشد؟ این سوال شاید سوال خیلی از افراد باشد. در پاسخ باید گفت که نمی توان یک جواب قطعی به آن داد چرا که تا حد زیادی بستگی به پیچیدگی های پرونده و مشکل حقوقی فرد دارد. اگر مشکلات به وجود آمده ساده باشند با یک مشاوره تلفنی و یا آنلاین و پرسیدن سوال از وکیل می توان گره از کار پرونده باز کرد اما طبیعتا هنگامی که پرونده بسیار پیچیده باشد و لازم باشد که وکیل از نزدیک مستندات و جوانب پرونده را مشاهده نماید به هچ عنوان هیچ یک از این صورت های مشاوره نمی تواند راهکار خوبی باشد و در چنین شرایطی حتما باید حضورا به نزد وکیل خبره و متخصص مراجعه نمود. وکالت به صورت کلی در اقسام مختلفی وجود دارد که در ادامه به شرح هر یک از آن ها خواهیم پرداخت و توضیحاتی را در باره ی هر یک ارائه می دهیم:
انواع وکالت
وکیل انتخابی
وکیل انتخابی یک عنوان است و این عنوان در مواردی به کار برده می شود که شخصی، وکیل خود را انتخاب و با انعقاد قرارداد وکالت از او می خواهد وکالت او را برای دفاع از حقش در مراجع قضایی بر عهده بگیرد.
وکیل تسخیری
هنگامی که یک دعوای کیفری وجود داشته باشد که الزام حضور وکیل در آن احساس شود اما فرد قادر به اخذ وکیل به علت نداشتن بضاعات مالی نباشد در آن صورت خود دادگاه برای فرد یک وکیل ملک رایگان اخذ می کند. این وکیل حق هیچگونه دریافت حق لوکاله ای را از موکل خود ندارد و باید تمام سعی و تلاش خود را در خصوص پرونده ی موکل خود بکند تا به سرانجام برساند. عنوان وکیل ملکی خوب که به این ترتیب وارد پرونده میشود، وکیل تسخیری است.
وکیل معاضدتی
در مواردی که اشخاص برای دفاع از حقوق خود در دعاوی حقوقی نیاز به وکالت داشته باشند ولی به دلایلی امکان گرفتن وکیل نداشته باشند، با تشخیص عسرو حرج موکل از سوی دادگاه یا تشخیص کمیسیون معاضدت کانون وکلا، در این موارد وکیلی به صورت رایگان دفاع از حقوق شخص معسر را بر عهده میگیرد. عنوان وکیل یاد شده در این موارد، وکیل معاضدتی است.
وکیل اتفاقی
وکیل پایه یک دادگستری شخصی است که دارای تحصیلات دانشگاهی در مقطع لیسانس و با بالاتر در رشته حقوق یا فقه و یا مبانی حقوق اسلامی است و به شغل وکالت مشغول است اما وکیل اتفاقی عنوانی است که به فردی داده می شود که دارای شغل وکالت نیست.
در واقع اگر شخصی تحصیل کرده رشته حقوق باشد ولی شغل اصلی او وکالت نباشد و بخواهد به صورت اتفاقی برای حل مشکلاتی که بستگان نزدیک او در مراجع قضایی دارند، خارج از چرخه و آزمونهای سخت کانون وکلای دادگستری، از این کانون برای همان مورد خاص پروانه وکالت موردی بگیرد، با طی مراحل قانونی و پرداخت هزینه مربوطه میتواند به این امر اقدام کند. شخصی که با این روش وکالت موردی برای دفاع از حقوق بستگانش گرفتهاست را وکیل ملک اتفاقی گویند.
- ۰۰/۰۲/۲۴